#DiziÖneri: The Flash!

  Malumunuz The Flash'ın ilk bölümü bu yaz sızmış olsa da, dizi resmi olarak bu hafta başladı. Büyük bir Flash hayranı olarak dizinin haberini aldığımdan beri yakından takip ediyorum fakat bu yazıyı yazmak için ancak zaman bulabildim. Fakat CW çok hoş bir trailer hazırlamış, aşağıya bırakacağım trailer'ı. Eğer Arrow izleyici değilseniz bile diziyi rahatlıkla izleyebilirsiniz. 'Arrow'ın yan dizisi' olarak sıfatlandırılmış olsa da inanın rahatlıkla izleyebileceğiniz özgün bir hikaye. 




Diziden biraz bahsedecek olursak, Süperkahramandır, Marvel veya DC vs. dir alakanız varsa zaten biliyorsunuzdur fakat, ben bilmeyenler için özet geçeyim. Flash karakteri çizgiromana göre üç farklı kişiyle işlenmiş olsa da günümüze dek, dizide Barry isimli Flash'ı görüyoruz. Diyeceksiniz ''Flash aşağı, flash yukarı falan da, kimdir neyin nesidir bu Flash?'' Anlatayım hemen. Flash'ın süper gücü hız. Hayır şaka yapmıyorum, Dünyanın en hızlı adamı kendisi. Yaşayan en hızlı adam. Kırmızı rengi özel kostümüyle pek bir havalıdır kendisi, Spiderman'den sonra diğer çocukluk aşkım olduğu için de toz konduramıyorum maalesef ^^ Dizi bu güzel süperkahramanın çevresinde geçiyor ve muazzam bir kadrosu var. Glee izleyicisi iseniz Sebastian dediğimde baş rolümüzün kim olduğunu kolayca anlayacaksınızdır. Ha ''yok biz gleek değiliz kardeş.''diyorsanız başrolde Grant Gustin var. Cast'ın kalanı da şöyle; Candice Patton, Danielle Panabaker, Rick Cosnett, Carlos Valdes, Tom Cavanagh ve Jesse L. Martin, yan rollerde de John Wesley Shipp, William Sadler, Wentworth Miller, Clancy Brown, Dominic Purcell ve Amada Pays.

Önermesi benden, izlemesi sizden ama gerçekten görsel açıdan da kurgusal açıdan da başarılı bir dizi başlıyor çok sevgili Artemis'in okurları, kaçırmayın bunu derim!


Ufak bir not: Dizinin yeni bölümü 14 Ekim'de! 

Unknown

9 yorum:

  1. Arrow'a kısa sürede başlamak istiyordum,şimdi onun yanına bu dizi de eklendi :D Teşekkürler önerdiğin içiiin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, ikisi de bir an önce izlemen gereken diziler gerçekten ^^

      Sil
  2. Seneye yaz başlarım artık, malum okul dönemi hiçbir şekilde dizi takip edemiyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkım ama sen de her şeye yaza yaparım yaza ederim....

      Sil
  3. Arrow'a yeni başladım. Bunu da listeme ekledim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beraber de götürebilirsin ama konularının alakaları yok söylediğim gibi :D

      Sil
    2. harika bir seri ben daha yeni 2. sezona cikti bayiliyorum simdi yeni flash'a baslayacagim

      Sil
  4. Sevgili ikiz kardeşim Artemis bir dizi önermiş... TABİİ Kİ BAKMAM GEREK! Mutlaka izlemek istiyorum kız kardeşim.

    YanıtlaSil

Instagram